Skip to content

Cavitatie liposuctie – afvalbehandelingen zonder scalpel

De procedure bestaat uit cavitatie liposuctie. Aan het einde van de procedure wordt lymfedrainage uitgevoerd om het vetweefsel uit het lichaam vloeibaar te maken.

Werking van de cavitatie behandeling

Door bijvoorbeeld te weinig beweging of langdurige opslag van vet, raakt het vet in de vetcellen verhard. De deurtjes van de vetcellen raken verkleefd, waardoor het vet niet meer uit de vetcel kan. Diëten of sporten geeft geen verbetering. De radiogolven uit het cavitatieapparaat zorgen ervoor dat de kleine vetdeeltjes langs elkaar worden heen bewogen, hierdoor wordt het vet weer zacht en vloeibaar, en worden de deurtjes geopend van de vetcellen, waardoor het vet op natuurlijke wijze kan worden afgevoerd via ons spijsvertserings- en lymfesysteem.

Wat is cavitatie?

Cavitatie behandeling is een methode om door middel van geluids- en drukgolven de vetcellen af te breken. De behandelkop, die op de huid geplaatst wordt, geeft geluidsgolven af. Door deze geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht. Hierdoor ontstaan er luchtbelletjes die druk uitoefenen op de wanden van de vetcellen waardoor deze breken. Zowel het vrijgekomen vet als de celwand wordt door het lichaam zelf afgebroken en op een natuurlijke lichaamseigen manier afgevoerd.

Na de behandeling

  • minimaal 2 liter water drinken.
  • 2 keer per week thuis scrubben
Cavitatie brzuch
cavitacie
Cavitatie brzuch