Skip to content

Hydrodermabrasie/Aquadermabrasie

Hydrodermabrasie

Aquadermabrasie

Wat is Hydro-Dermabrasie?

Hydrodermabrasie, ook wel Aqua-dermabrasie genoemd, is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Hydro-Dermabrasie (ook wel “Hollywood facial” genoemd) is een combinatie van reinigen, intensieve peeling , intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen. Dit alles gebeurt in één comfortabele pijnloze behandeling met mooie resultaten. De huid ziet er na de behandeling weer fris en gezond uit, goed gehydrateerd met een prachtige gloed. Hydro-Dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huidverbeterende en verjongende huidbehandelingen. Daarnaast wordt Hydro-Dermabrasie aanbevolen bij een breed scala aan huidproblemen waaronder onreine huid, acne, vergrote poriën, droge huid en doffe huid.

Aqua Derma is geschikt bij:

  • Acné
  • Droge huid
  • Vochtarme huid
  • Vette huid
  • Doffe, vale huid
  • Grove poriën

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van intensieve chemische peeling/exfoliatie, intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen. Dit alles gebeurt in één comfortabele pijnloze behandeling met mooie resultaten. De huid ziet er na behandeling weer fris en gezond uit, Hydro-Dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huidverbeterende en verjongende huidbehandelingen.

wodorowe oczyszczanie

Bij elke behandeling met Hydrodermabrasie Led-lichttherapie is Gratis!!!

Swiatloterapia na twarz

LED-therapie als toevoeging in je behandeling

LED-therapie is perfect om toe te voegen aan het einde van je gezichtsbehandeling. Zo werken de producten die er zojuist gebruikt zijn in de gezichtsbehandeling nog beter en ga je met een frisse gloed de deur uit! LED-therapie is perfect voor verschillende huidproblemen denk aan: acne, acne littekens, het opbouwen van collageen en om de huid in het algemeen gezonder te maken.

Huidverbetering met LED-lichttherapie
LED-lichttherapie is een volledig pijnloze vorm van therapie voor de huid, welke
geweldige, verjongende resultaten oplevert.Het is zelfs een ontspannende behandeling. Deze vorm van huidtherapie is ideaal voor mensen die de collageenaanmaak in de huid een boost willen geven of een behandeling tegen acne willen.

Maszyna do zabiegóå na twarz oczyszczanie plus lifting

De verschillende kleuren

Blauw licht doodt bacteriën die acne veroorzaken. Terwijl rood juist de productie van collageen stimuleert en helpt het natuurlijke genezingsproces van de huid te versnellen. Dit maakt LED-therapie bijvoorbeeld een perfecte optie om donkere vlekken te verminderen. Wit licht, wordt gezien als het diepste licht die ontstekingen in de huid kan verminderen. Het klinkt een beetje als magie, maar er zijn talloze studies die LED-therapie voor huidverbetering ondersteunen!