Skip to content

Mesotherapie Haar boost vitamine

Mesotherapie Hair Boost is een behandeling die we inzetten tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Het activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van je haar verbeterd wordt.

Het hoofdbestanddeel van Mesotherapie Hair Boost zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat het cocktails van speciale vitamines die nodig zijn voor haargroei en groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Na 6 maanden wordt het resultaat van de eerste behandelkuur geëvalueerd.

Hoe werkt Mesotherapie behandeling?

Met mesogun in de hoofdhuid brengt de huidspecialiste vitamines en voedingstoffen in. Mesotherapie is een 100% natuurlijke behandeling voor dieptevoeding waardoor maximale voeding in de hoofdhuid wordt ingebracht.

Deze boost van voedingsstoffen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert en de haren dikker en steviger worden en langer blijven zitten.

De behandeling is vrij snel,de coctails wordt ingebracht met behulp van een mesogun die een aangepaste hoeveelheid van het product afgeeft.

ampulki do wlosow zdjecie

Voor wie is haar mesotherapie ?

De Mesotherapie Hair Boost is geschikt voor alle typen hoofdhuid en biedt mooie langetermijnresultaten.Mesotherapie Hair Boost is een behandeling zonder bijwerkingen en de perfecte oplossing voor iedereen die superieur resultaat wenst!

 VOOR DE BEHANDELING

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kun je niet ontsmetten), was je voor de behandeling je haar en gebruik je geen stylingsproducten.

 RESULTAAT

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 4 tot 8 behandelingen genoeg.Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.Dit is afhankelijk van de hoofdhuid, interne en externe factoren zoals bijvoorbeeld je hormonale huishouding.Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 á 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Na de behandeling

Verf uw haar niet tot een week na de behandeling. Tot 72 uur geen stylingsproducten gebruiken.Krab niet aan de hoofdhuid.48 uur niet wassen.Vermijd zwembaden, sportscholen en sauna’s in de eerste 48 uur na de behandeling om infecties te voorkomen

  • Ga hygiënisch met je huid om, vermijd aanraking van het gezicht met handen of andere materialen die blootstaan aan bacteriën
  • U mag in de eerste 72 uur na uw behandeling geen andere schoonheidsbehandeling ondergaan