Skip to content

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een dieptepeeling, waarbij fijne steriele kristallen onder vacuümdruk over de huid worden gezogen en zo de huid voorzichtig ‘zandstralen’. Dit is een zeer intensieve peeling, die heel gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Bij microdermabrasie is nauwkeurig te zien hoe ‘diep’ de huid wordt behandeld, omdat de huid laagje voor laagje wordt verwijderd met de microkristallen. Dit zorgt ervoor dat nieuwe, jonge huidcellen versneld worden aangemaakt en dat ook de aanmaak van collageen en elastische vezels wordt bevorderd.

Indicaties voor behandeling

  • Oneffenheden
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Littekens
  • Restacne en fijne lijntjes worden aanzienlijk verminderd
  • Acnelittekens
  • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
  • Verslapte huid
  • Verouderde huid
mikrodermabrazie zdjecia przed i po

Voor een goed en langhoudend resultaat wordt aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan in kuurvorm.

Hoe vaak?
Een kuur bestaat uit drie tot zes behandelingen die elke twee tot vier weken worden gedaan.

Na de behandeling
Een aantal dagen na de behandeling kan de huid licht vervellen. Dit hoort bij het huidvernieuwingsproces. Het is belangrijk om van de velletjes af te blijven en er niet aan te trekken of pulken. Gebruik een zonbescherming met SPF 50

Bij elke behandeling met microdermabrasie Led-lichttherapie is Gratis!!!                                

Swiatloterapia na twarz

LED-therapie als toevoeging in je behandeling

LED-therapie is perfect om toe te voegen aan het einde van je gezichtsbehandeling. Zo werken de producten die er zojuist gebruikt zijn in de gezichtsbehandeling nog beter en ga je met een frisse gloed de deur uit! LED-therapie is perfect voor verschillende huidproblemen denk aan: acne, acne littekens, het opbouwen van collageen en om de huid in het algemeen gezonder te maken.

Huidverbetering met LED-lichttherapie
LED-lichttherapie is een volledig pijnloze vorm van therapie voor de huid, welke
geweldige, verjongende resultaten oplevert.Het is zelfs een ontspannende behandeling. Deze vorm van huidtherapie is ideaal voor mensen die de collageenaanmaak in de huid een boost willen geven of een behandeling tegen acne willen.

De verschillende kleuren

Blauw licht doodt bacteriën die acne veroorzaken. Terwijl rood juist de productie van collageen stimuleert en helpt het natuurlijke genezingsproces van de huid te versnellen. Dit maakt LED-therapie bijvoorbeeld een perfecte optie om donkere vlekken te verminderen. Wit licht, wordt gezien als het diepste licht die ontstekingen in de huid kan verminderen. Het klinkt een beetje als magie, maar er zijn talloze studies die LED-therapie voor huidverbetering ondersteunen!